Scroll to top
© 2019, The International Football Agency (TIFA)
en nl

Partners

  • PT Room

  • Voetbal krachttraining

  • Rotterdam

PT Room is gespecialiseerd in persoonlijke fysieke training en ontwikkeling. De coaches van PT Room zijn misschien wel de meest gekwalificeerde en ervaren fysieke coaches met een focus op kracht, behendigheid en snelheid.

 

Momenteel zijn veel coaches terughoudend om gewichten in hun fitnesstraining te gebruiken uit angst dat de spelers hun flexibiliteit verliezen. De coaches van PT Room zijn van mening dat er maar één manier is om aan kracht te komen en dat is door progressieve weerstandsactiviteiten die vrijwel altijd de vorm van gewichtstraining aannemen.

 

De trainingen van de PT Room-coaches zorgen er echter voor dat spelers geen spierbundels worden. Trainen met PT Room is van grote waarde voor de spelers. Het kan geblesseerde spelers helpen snel te herstellen en het kan atleten helpen om een ​​hoog niveau van fitness te behouden.

 

Kracht is sterkte en snelheid. De snelheid van beweging, in elk aspect (niet alleen rennen), is van vitaal belang in voetbal. Het is voor een atleet van groot belang om een vaardigheid met snelheid en kracht te kunnen uitvoeren.

  • PhysioLab

  • Voetbal fysiologie en cognitie training

  • Amsterdam

Een Nederlandse groep voetbalfysiologische, cognitieve coaches en voormalige professionele spelers, die op hoog niveau in Nederland speelden. Met een brede ervaring in het trainen van professionele spelers in Europa, zijn zij misschien wel de beste coaches die zich richten op het fysieke, cognitieve, revalidatie, prestaties, levensstijl en voeding. Uitgerust met state-of-the-art faciliteiten en methoden, maakt PhysioLab een van de beste fysiologische en cognitieve coaches van Nederland.